Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Storyteller's Vesper

"Veela"

Kaappi ja päiväkirja

Skp tamma Koulutustaso HeA 130cm CIC2
Rotu connemaranponi Painotus kenttäratsastus, 15v
Väri mustankimo Syntynyt 13.02.2016 Irlanti
Säkäkorkeus 142cm Omistaja/kasvattaja Mercy VRL-14264
Rekisteritunnus VH16-035-0045 Ylläpitäjä Tilda Falk

 

​Prinsessa pähkinänkuoressa

 Vesper on iso, karvainen kasa rakkautta ja luonnetta! Lempeä ja hieman äidillinen  ponitamma rakastaa huomiota ja osaa valitettavasti vaatia sitä, eikä aina niin nätisti. Neiti saattaa öristä, äännellä ja riehua, kunnes joku tulee sitä komentamaan. Vaikka Vesperillä on taipumusta show'n järjestämiseen, on tamma pohjimmiltaan kuitenkin kiltti. Se riehuu usein nuorten ponien kanssa, mutta osaa rauhoittua rapsuttelemaan seurapiirirouvien kanssa.

Vesperin hyppykyky, ketteryys ja sopiva temperamentti kiinnitti huomiota jo nuorena. Hyvin kenttäkisoissa pärjännyt tamma pitää hyppäämisestä ja hinkuu innosta päästä maastoradoille. Tamman kyky kääntyä vaikka kolikon päällä tulee esille teknisesti vaativilla radoilla, jotka vaativat nopeita käännöksiä. Harmi kyllä, että Vesperillä on ikävä taipumus ilo-sekä protestipukkeihin, mutta eipä niitä aina tulekaan. Kuumenee nollasta sataan sekunnissa, jonka jälkeen Veelaa on vaikea saada rauhoittumaan. Hermostuu etenkin suusta nykimisestä ja liian löysista ohjista, jolloin neiti esittelee kaunista possupassia ja kipakoita pukkeja. Vetreä, herkkä ja lahjakas poni on hieno ratsu rauhalliselle, mutta rohkealle junnulle.

Hoidettaessa Vesper osaa olla hieman prinsessa. Siis onhan se kamalaa, kun kainaloihin, masuun ja takapäähän kosketaan! Peseminen nyt on aivan kamalaa! Uimaan tai vesiesteeseen neitonen kuitenkin sukeltaa mielellään... Jos vain osaa varautua Vesperin prinsessapurkauksiin ja väistellä hampaita, tamman kanssa tulee hyvin toimeen. Veela kiintyy kovasti hoitajiinsa ja osoittaa kiintymystään mitä suloisemmilla tavoilla.

 

Perhe on pahin

 

i. Storyteller's Lionheart

conn mkm 134cm

ii. Bram Stoker
ie. Dru-Vid

e. Brittany Krust

conn rnvkk 137cm

ei. H.S. Clifder
ee. Bye Bye Birdie

 

 

​Jälkikasvu

conn-t. Gooseberry Taurus (i. Shamrock Inc)

 

Meriitit

05.04.2017 De Facto Stables irtoSERT (tuomari Siiri K.)

 

Storyteller' Vesper on virtuaalihevonen

Rakennekuva (c) Taru Alatalo (luvalla)

Muut kuvat (c) Suomen Hippos, Hanna Leppänen

©2019 Rock Bottom - virtuaaliklinikka - suntuubi.com