Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rock Bottom Goldfinch

"Germ, G"

Skp ori Koulutustaso VaB 120cm CIC1
Rotu connemaranponi Painotus kenttäratsastus, 8v
Väri ruunivoikonpäistärikkö Syntynyt 19.05.2017 Suomi
Säkäkorkeus 145cm Kasvattaja evm
Rekisteritunnus VH17-035-0051 Omistaja Mercy VRL-14264

 

​Äijien äijä

 

Perhe on pahin

 

i. Dusk Dale's Bottoms Up

conn mpäiskm 146cm

ii. Sympathy for the Devil

conn mkm 147cm

ie. Little Rosie's Miss Adler

conn m 138cm

e. Appetite for Destruction

conn rnvkk 139cm

ei. Knockin' on Heaven's Door

conn rnkm 147cm

ee. Use Your Illusion

conn rnvkk 138cm

i. Dusk Dale's Bottoms Up

Isäori "Bono" oli hyvin valloittava tapaus, joka hurmasi ihmiset kuin tammaneitosetkin upeilla liikkeillään ja hienolla ulkonäöllään. Sulavakäytöksinen kenttäori menestyi erittäin hyvin poniluokissa CIC2 tasolla. Pörheä pikkuori voitti useita arvokilpailuja ja näyttelyitä. Valitettavasti Bono jouduttiin lopettamaan 16 vuoden iässä onnettomuuden seurauksena.

ii. Sympathy for the Devil

Isoisä "Devil" oli irlantilainen maalaisherra, joka ei liiemmin kehiä kiertänyt. Se eleli rauhallista elämää Irlannin nummilla lähinnä lastenratsuna, jatkaen sukua vain yhden varsan verran. Herrasmies Devil oli oikea monitoimiponi, se toimi aikansa myös tuntiratsuna ja veti sujuvasti myös kärryjä. Orin hieno luonne periytyi pojalleen.

ie. Little Rosie's Miss Adler

​"Adler" oli karvainen musta pikkutamma, jolta ei pilkettä silmäkulmasta puuttunut. Rouva asusteli Irlannissa koko ikänsä, samalla tallilla kuin sulhanen Devil. Adler toimi tuntiponina ja kiersi kaiken maailman kissanristiäisissä pikkuratsastajien kanssa, vaihtelevalla menestyksellä tammamaisen ja ponimaisen käytöksensä ansiosta. Luonteikas ikinuori on edelleen elossa ja nauttii eläkepäivistään ruohonleikkurina.

e. Appetite for Destruction

Aijai, tältä puolelta tulee sitä kuumempaa verta. Briteissä syntynyt "Assi" oli klinikan omistajan, Tildan, ensiponi. Ei ehkä fiksuin valinta. Tummasilmäinen ja tulisieluinen voipallo opasti omistajansa kenttäratsastuksen maailmaan jo 7-vuotiaasta asti. Yhteinen taival kesti jopa 15 vuotta. Kaksikko kilpaili jopa maajoukkueessa kaksi kautta, kunnes Assi alkoi sairastella. Tämä tamma on se syy, miksi Tilda sai inspiraation ruveta eläinlääkäriksi. Assi lopetettiin 22 vuoden iässä vuonna 2017 kroonistuneen kaviokuumeen takia. Tammalla on myös toinen varsa.

ei. Knockin' on Heaven's Door

"Harry" on sitkeä skotlantilainen vanhaherra. Hieno valkea poniherra on oikea showponi, macho ori kiersi vaikka ja mitä kilpailuja ja näyttelyitä. Sillä oli nuorempana kuitenkin hieman epäonnea, koska ori joutui kiertoon jo varsana ja löysi hyvän kodin vasta 14-vuotiaana. Matkustelu kuitenkin totutti Harryn erilaisiin käsitttelijöihin ja paikkoihin, joten hienompaa ja fiksumpaa jalostusoria sai hakea. Orilla on useita jälkeläisiä Euroopassa.

ee. Use Your Illusion

"Illusion" on selkeästi Assin emä! Säpäkkä ja suuren egon omaava brittitamma ei ollut ihan niitä lastenponeja. Ongelmia sekä ihastusta aiheuttanut esteponi pärjäsi yllättävän hyvin, kun omistaja onnistui löytämään sille oikeanlaisen ratsastajan. Rouva jätti maailmaan kolme jälkeläistä, joista kaikki oli ruunivoikkoja, erittäin luonteikkaita tammoja. Illusion kuoli varsomisen komplikaatioihin muutama vuosi taaksepäin.

​Jälkikasvu

conn-o. Ode to a Nightingale SCS (e. Last Days of May)

Meriitit

14.07.2017 Ratsutalli Lilja RCH (38,5p)

Kantakirjattu III-palkinnolle marraskuussa 2017 pistein 60p.

Kuvagalleria

 

Rock Bottom Goldfinch on virtuaalihevonen

rakennekuva (c) S.S.

pääkuva (c) VRL-07415

©2019 Rock Bottom - virtuaaliklinikka - suntuubi.com